Renovatie en onderhoudswerk

Onder Renovatie of renoveren (uit het Latijn: renovare = vernieuwen) verstaan we het moderniseren van een bestaand pand zodat het weer voldoet aan de eisen van de tijd. Bij renovatie worden karakteristieke eigenschappen gecombineerd met eigentijdse vernieuwingen. Het weer in oude glorie herstellen van het pand, waarbij aan alle hedendaagse veiligheidseisen en de moderne levensstandaard wordt voldaan. Bij renovatie kunt u denken aan kozijnrenovatie, een dakrenovatie, gevelbetimmering, het plaatsen van hoog rendementsglas tot en met een complete woningrenovatie.

Om u de hoogste kwaliteit te garanderen en bovendien echt maatwerk te bieden, verrichten wij alle voorbereidingen voor het uitvoeren van deze werkzaamheden in onze eigen timmerwerkplaats. Wij werken met vaktimmerlieden en beschikken over alle benodigde gereedschap om nauwkeurig, snel en op maat volgens uw wensen voor u te realiseren.

Bij de materiaalkeuze staat kwaliteit voorop en hebben we oog voor duurzaamheid waarbij we zoveel mogelijk werken met hout voorzien van het FSC keurmerk. Indien gewenst kunnen we ook kunststof kozijnen leveren en plaatsen.

Wij komen graag, geheel vrijblijvend bij u langs voor uitleg en om mee te denken.

Aannemingsbedrijf Broere b.v. - Nijverheidsstraat 48 - 4538 AX Terneuzen - Telefoon: 0115-617845 - E-mail: info@broerebv.nl  

Activiteiten

Keurmerken

 

Laatste project

      Realisatie nieuwbouw

Teruggebeld worden?