Aanbouw, Verbouw

Onder verbouw vallen alle bouwwerkzaamheden in huis die u niet zelf wilt of kunt realiseren. Een nieuwe badkamer, keuken, trap, een muur plaatsen of juist weghalen, een vertrek aanbouwen, slaapkamers maken op zolder, een dakkapel plaatsen, kortom alle bouwkundige werkzaamheden in uw woning.

Verbouwen is een vak apart. Er dient rekening gehouden te worden met bestaande situatie, leidingen en elektriciteit, draagconstructies, constructieberekeningen, aanvoer bouwmateriaal en afvoer van puin. Bovendien vraagt een verbouwing om een andere aanpak dan nieuwbouw. U woont immers in het pand en wilt de overlast tot een minimum beperken.

Vanaf het allereerste begin kunnen wij u van dienst zijn. Meedenken in mogelijke oplossingen, uitwerking van het ontwerp in technische tekeningen, constructieberekeningen, bouwvergunning, calculatie, contact met de onderaannemers, planning en de uiteindelijke realisatie.

Aan het einde van het project is er sprake van een oplevermoment. Voor de oplevering zullen we samen met u de resultaten inspecteren en eventuele tekortkomingen verhelpen. Op deze manier zorgen wij voor een correcte oplevering.

Het meest belangrijke is natuurlijk dat de verbouwing uiteindelijk gerealiseerd wordt zoals u het in gedachten had. Daarom zullen wij vooraf een offerte maken, waarin uw project duidelijk wordt beschreven. Zo ontstaan er geen misverstanden en weet u wat u kunt verwachten.

Wij komen graag, geheel vrijblijvend bij u langs voor uitleg en om mee te denken.

Aannemingsbedrijf Broere b.v. - Nijverheidsstraat 48 - 4538 AX Terneuzen - Telefoon: 0115-617845 - E-mail: info@broerebv.nl  

Activiteiten

Keurmerken

 

Laatste project

      Realisatie nieuwbouw

Teruggebeld worden?